قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۹/۱۸ - ۱۹:۵۴

ایجاد بانک ملی اطلاعات خاک کشور

با ارایه گزارش «لایحه خاک» به دولت؛بانک ملی اطلاعات خاک کشور ایجاد می شود.

ایجاد بانک ملی اطلاعات خاک کشور

به گزارش سراج24،پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی نوشت: در جلسه هیئت دولت،کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست نیز گزارشی در خصوص «لایحه خاک» به هیأت دولت ارایه داد.
در این لایحه به تبیین وظایف وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی، نیرو و سازمان حفاظت محیط زیست برای مدیریت پایدار منابع خاک از قبیل تهیه نقشه‌های خاک و طبقه‌بندی‌های اراضی در مقیاس یک بیست و پنج هزارم برای خاک‌های زراعی و باغی و اقدامات لازم برای کنترل کیفیت مطالعات خاک‌شناسی و جلوگیری از انجام مطالعات موازی در این زمینه و ایجاد بانک ملی اطلاعات خاک کشور و پایش کمی و کیفی منابع خاک کشور و تهیه ضوابط ناظر به استفاده از انواع کود، آفت‌کش و سم اختصاص یافته است.
همچنین وظایف سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص تکالیف آن سازمان برای جلوگیری از آلودگی خاک و تخریب خاک نیز از جمله مواد پیش‌بینی شده در این لایحه است.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۰
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••